Рівняни не хочуть Голлівуду у своїй хаті (7 ФОТО)

Вхід до стоматкабінету розміщено впритул до сусідського балкону

Мешканці будинку на вулиці Пушкіна,5, що навпроти міськвідділу поліції, проти облаштування там стоматологічного кабінету. Зокрема, рівняни, що проживають на першому поверсі вказаного будинку, побоюються, що в майбутньому власник стоматології захоче облаштувати там стоянку.

Стоматологія розташована на першому поверсі 9-ти поверхового будинку

Такі наміри спростував начальник ЖКП «Покровський», до якого відноситься цей будинок, Олег Бездіжий. Каже, стоматологія має всі погоджувальні документи, згідно з якими не передбачено облаштування парковки:

Ну, проти тільки перший поверх, наскільки я знаю. Ми зустрічалися, приїзджали туди комісією, бо їм не подобається, що там колись можуть зробити автостоянку. У цих людей близько балкон до них, пеший поверх. Справа у тому, що там і в плані немає автостоянки, в садок отой ніхто заїзджати не буде. Я говорив із власником цього стоматкабінету, там просто буде викладена бруківкою доріжка до самого кабінету, - Олег Бездіжий.

Проти стоматології виступають сусіди, з першого поверху

Нагадаємо, напередодні мешканці цієї багатоповерхівки збиралися біля стоматології, протестуючи проти вирубування дерев в дворі і можливої появи там автостоянки.

Мешканці Пушкіна, 5 проти вирубування дерев у садку біля дому

Власник естетичної стоматології "Hollywood"  Інна Пекарська

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень