Рівняни купили десять квартир. Які вже куплені

Був суд

Фірма-забудовник «Рівненська Брама» продала рівнянам уже продані квартири. Після того, як в житловому комплексі люди придбали десять помешкань, виявилося, що оселі вже мають власників. Напередодні у Рівненському міському суді розглядали справу щодо права власності на житло. Андрій Федорчук – так звати чоловіка, який викупив одразу десяток кварир, позивався до Наталії Кізім та Віталія Мерікова.

Наталія Кізім:

Купила квартиру за 800 тисяч. Ми позичали в родичів, аби купити помешкання. Це для нас немаленькі гроші. В нас є гроші пайової участі. Поки в квартиру не можу потрапити, бо комплекс побудували, але ще не здали.

Одразу двоє людей звернулися за захистом до одного адвоката – Алли Філатової. Юрист розповідає про ситуацію докладніше:

До мене звернулися майже одночасно два клієнти, які говорили про те, що їхні кваритири «задвоєні». Вони через банк оплатили всю суму. Як виявилося, їхні квартири вже купила інша особа. Коли вони почали дізнаватися, то «Рівненська Брама» сама підтвердила це у листі - у суді розглядається справа по їхніх квартирах. Десять квартир викупила одним платежем, за близько 10 мільйонів, одна особа. Доказ, що ці кошти дійсно заплатили - це один чек.

На засіданні був присутній і представник «Рівненської Брами» Андрій Ткачук. Коментувати для преси позицію керівництва житлово-будівельного кооперативу він відмовився. За словами Алли Ткачук, «Брама» не визнає Андрія Федорчука власником.

Замість себе Андрій Федорчук відправив на суд адвоката Анастасію Малишеву. Представниця заявила, що п. Федорчук відмовився від права власності на дві спірні квартири - №51 і 52. Тож засідання завершили за згодою обох сторін. Анастасія Малишева каже, що її довіритель продовжуватиме судитися за решту осель:

За ці квартири «Брама» повернула йому частково гроші, тому він і відмовився. За інші - продовжуватиме судитися.

Чому десять мільйонів гривень Андрій Федорчук вирішив заплатити «Рівненській Брамі» готівкою, адвокат не знає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень