Рівняни ініціюють зміни у розкладі руху маршрутки 38-А (ФОТО)

Через те, що інші маршрути не витримують жодної критики

На сайті міської ради Рівного зареєстрували петицію «Частково змінити рух маршрутного таксі №38А». Її ініціатором став рівнянин Роман Стельмах.  У тексті йдеться:

Мешканцям мікрорайону Тютьковичі (в тому числі район Рівнеобленерго), а також мікрорайону Північний (А.Мельника та прилеглих вулиць) немає можливості вчасно та без пересадки доїхати до вулиці Дворецької? де розташовані лікувальний заклад Тубдиспансер, Слідчий ізолятор, поряд Онкодиспасер та Залізнична лікарня, а також ряд приватних організацій.

Оскільки Маршрутні таксі № 43 та № 44 не дотримуються свого затвердженого графіку руху, здійснити доїзд (на роботу, до лікарів вчасно) з вищевказаних мікрорайонів неможливо особливо вранці та у вечері (години ПІК).

Тому? зважаючи на вищевикладене прошу внести коригування у маршрут № 38А, а саме щоб рух вищевказаного МТ проходив із зупинками в напрямку вулиці Дворецької через зупинки по вул. А.Мельника (маг. Тріумф  та наст. зупинка), вул. Р. Шухевича (зупинка ЧАС ПІК),   вул. Кн. Володимира (Зупинка РДГУ та наст зупинка), вул. Соборна (зупинка Рівненськьй кооперативний економіко-правовий коледж) та далі по затвердженому на даний час маршруту.

Наразі петицію підтримали трохи більше 20 осіб. З цього приводу цікава дискусія розгорнулася у спільноті «Типове Рівне».

Рівняни у коментарях не надто радісно сприймають таку ініціативу, адже переконані, що після поділу маршруту 38 на 38 та 38А, все стало гірше. Тобто, рівняни нарікають, що змушені довше чекати транспорт на зупинках.

У коментарях рівняни пропонували навести лад у роботі 43-ї та 44-ї маршруток, які проблематично дочекатися на зупинках, а транспорту працює на маршруті мало. Інші пропонували змінити схему руху 37-ї маршрутки.

Ми вирішили перевірити, скільки маршруток задіяні на маршруті 9 жовтня 2017 року о 18:30, адже кожна маршрутка у Рівному обладнана навігатором, тож на сайті city.dozor можна побачити, де саме знаходиться транспорт, яким рівняни планують дістатися додому.

Експеремент показав, що найбільше маршруток одночасно перебувало у роботі на 37-му та 38А маршрутах, їх було по п’ять.

Скрін-шот з сайту city.dozor.tech/ua/rivne/city зроблене о 18:30 9 жовтня 2017 року

Скрін-шот з сайту city.dozor.tech/ua/rivne/city зроблене о 18:30 9 жовтня 2017 року

43-тя маршрутка на маршруті працювала тільки одна.

Скрін-шот з сайту city.dozor.tech/ua/rivne/city зроблене о 18:30 9 жовтня 2017 року

Щодо інших - придивіться.

Скрін-шот з сайту city.dozor.tech/ua/rivne/city зроблене о 18:30 9 жовтня 2017 року

Скрін-шот з сайту city.dozor.tech/ua/rivne/city зроблене о 18:30 9 жовтня 2017 року

Уже завтра, 10 жовтня, у Рівному відбудеться засідання членів виконкому. Серед низки комунальних питань говоритимуть і про конкурс щодо роботи перевізників на міських маршрутах. Цілком ймовірно, що говоритимуть і про проблемні у Рівному маршрути.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень