Мешканці Рівненщини економлять на продуктах (СТАТИСТИКА)

Про скорочення продажу продуктів харчування в області у порівнянні з попереднім роком свідчать дані статистики

У ГУ статистики Рівненської області порівняли структуру роздрібного товарообороту підприємств Рівненської області у cічні–березні 2017 року до січня-березня 2016 року.

Оприлюднені дані свідчать про те, що у структурі роздрібного товарообороту більше двох третин (майже 68%) припадало на непродовольчі товари, обсяг продажу яких становив 1382,1 млн.грн і збільшився проти січня–березня 2016р. на 4%.

Обсяг продажу продовольчих товарів скоротився на 9,3% і склав 655,4 млн.грн.

Статистика продажів у роздрібній мережі свідчить -  купувати стали менше практично усього.

Зросли продажі лише консерв, макаронних виробів, і як не дивно, зважаючи на ціни  - риби та морепродуктів, а також перероблених овочів та фруктів (не плутати зі свіжими - їх споживання впало на 17%), а також свіжих плодів, ягід та горіхів.

Найбільш стрімке падіння споживання показує олія - на  50%.

Щодо непродовольчих товарів, то втричі зріс попит серед споживачів Рівненщини на неелектичні побутові вироби, на 60% у порівнянні з минулим роком зросла кількість придбаних автомобілів та газу для їх заправки. Найбільше падіння попиту спостерігається на будматеріали - їх купують цьогоріч на 45% менше, ніж минулоріч.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень