Рівняни допомогли Україні здобути перемогу над Чехією

Наші спортсмени у складі Національної збірної України перемогли у Чемпіонаті Європи з регбі-13 в групі С

Днями у м. Врхлабі (Чехія) відбувся матч-відповідь між національними збірними командами України та Чехії в рамках Чемпіонату Європи з регбі-13 в групі С. Гра закінчилася впевненою перемогою Українитз рахунком 64:12.

Представляли Рівне в національній збірній четверо спортсменів: Полюхович Вадим, Шакура Андрій, Кирильчук Володимир, Хрусюк Андрій, гравці регбійної команди НК «Верес» Рівне. До складу української делегації входив і президент Федерації регбі Рівненської області Євгеній Голенко. В здобутку рівненських регбістів: Шакура Андрій - 2 спроби та 4 реалізації, Хрусюк Андрій - 1 спроба, в сумі 20 очок! В наступному сезоні їх чекає запекла боротьба вже у вищому дивізіоні В з командами Сербії, Іспанії, Італії та Росії.

Нагадуємо, що попередній матч, який відбувся 25 червня 2016 року у м.Рівному на стадіоні Авангард, теж закінчився впевненою перемогою української збірної з рахунком 46:6, тоді у залік української збірної рівненські регбісти принесли 34 очки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень