Рівняни через електронну петицію вимагають чергового лікаря УЗД на вихідні

За тиждень цю петицію підтримали 15 осіб

Відповідну петицію 20 квітня зареєструвала Ольга Мельничук. Вона аргументує свою вимогу тим, що лікарі не можуть допомогти пацієнтам, які потрапляють у лікарняні заклади вночі чи у вихідні, тому що не можуть провести діагностику захворювання без заключення лікаря УЗД.

ТЕКСТ ЕЛЕКТРОННОЇ ПЕТИЦІЇ:

Не вперше в Рівному трапляються ситуації, коли люди потрапляють в лікарню з гострими станами в вихідні або святкові дні чи в нічний час і лікарі не можуть їм допомогти, тому що не можуть провести діагностику захворювання без заключення лікаря УЗД. Суть звернення полягає в тому, щоб створити можливість у вихідні дні чи нічний час провести таку діагностику в ургентних випадках (черговий лікар УЗД на місці,  або хоча б можливість його виклику по телефону ). Щоб пацієнтам не доводилося чекати кілька днів, що інколи призводить до того, що допомогти вже неможливо.

 Збір підписів триває до 8 червня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень