Соцмережі "гудуть" про трансформацію будинку у Рівному

Одні мешканці Рівного захоплюються тим, як змінився будинок на вулиці Київській, 20, інші не вірять, що краса не тільки зовні

Як ми писали, трансформацію цього будинку здійснили самі мешканці. Вони створили об'єднання співвласників гуртожитку (ОСГ) "Камелія". І, як повідомив один з рівнян Юрій Пилипчук, на те, щоб зробити будинок комфортним, витратили майже 500 тисяч гривень з міського бюджету і 214 тисяч - з власних кишень. Тобто загалом понад 700 тисяч гривень. Це був найдорожчий з 84 проектів, поданих на фінансування міською владою, і одночасно - найменший.

А ось як на цю красу реагували рівняни у соцмережі Фейсбук:

Valentina SalchukValentina Salchuk Красиво,но как говорила Раневская:" Фасад отремонтировали,а канализация старая осталась"

Настя БоднарськаНастя Боднарська Живу у сусідньому будинку. Тут ще раніше оновили каналізацію, дах і все, що потрібно. Утеплення стало останнім кроком до успіху. І, до речі, це колишній гуртожиток. А ще їхня голова ОСББ - дуже розумна і працьовита жінка, більшість зроблено з її ініціативи.

Юрій Макар А внутрішні мережі водопровідні,опалення,та електричні і тд. І тп. ???

Настя БоднарськаНастя Боднарська Так, все оновленлено

Лариса Котелюх Живу поряд. Захоплююсь мешканцями цього будинку! Тут у під'їзді не можемо двері поміняти (проживає купа пофігістів), а вони привели в порядок цілий будинок...)) Молодці!

Виталий Деся А как как, внутри?

Настя БоднарськаНастя Боднарська Теж ремонт, квіти в під'ізді і чистота

Mykola HirolMykola Hirol Гарний приклад для наслідування!!!  Респект ініціаторам і виконавцям (y) (y)

Liliya BelayaLiliya Belaya Знаю голову ОСББ, вона просто фанат....велика молодець

Марина ОверченкоМарина Оверченко Правильно,потому что своим городом нужно заниматься и делать все так: дома, дворы, парки, дороги, больницы, школы!Красиво, молодцы!

Vanya  MarchukVanya Marchuk мабуть, найкраща реклама ОСББ)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень