Спогади рівнян про свято Останнього дзвоника

Мешканці Рівного з нагоди сьогоднішнього свята згадують дитинство, зокрема діляться враженнями про свій Останній дзвоник

Спогади залишають у соцмережі Фейсбук. Вони - різні. У когось - погані. У когось - хороші. 

Ось вони:

Юрій Дюг  Особисто я останні дзвоники завжди ненавидів. Оце вишикують всіх на лінійці на плацу перед школою. І стоїмо ми на сонці малі, худі і злегка зачухані - точно в'язні якогось контабору. Тільки замість смугастих роб - дешеві галстуки і піджаки на розмір більші (на виріст). І ще всім обов'язково треба з нарваними дома на клумбі квітами приходити і радуваться. Ми - радуємся, сонце - шмалить. Всі при ділі. Я так пару раз дорадувався, що, як квіточка, виробляв хлорофіл - тобто зеленів і падав в обморок.

У 90-ті, ми веселились, як могли. Іноді нас після лінійки водили фоткатися. Приїжав криворукий фотограф з райцентру. Ставив нас на сходи на саме сонце, так, щоб воно сліпило в саму бузю. Сонце шмалить, а ти маєш йому усміхатися. Ну, щоб морда напівтемна не була. А в цей час фотограф шось там щолкає на пльонку. На фото виходило, що я або ржав, як дурбелик, або таке скривлене жалісне лице було - що хоч гроші на вокзалі збирай. Жодної нормальної такої фотки у мене нема. Жодної! 

Ірця Кривошеєва  ...зараз, коли в моїх дітей дзвоник триває 25 хв, я стала тішитись, як мала дитина, що не тягнуть слухати цілі оди про партію і т.д. А в нас справді стало Лінійкою - коротенько і по суті: грамоти роздали, гімн заспівали і по класах ще на 20 хв аналізу, табелів і теплих побажать від учительки кудись помандрувати за враженнями. І саме через злість на совок я своїм малюкам роблю свято і проводжу в розвагах з ними увесь день)))

Sasha Shevchuk А я любив останні дзвоники. Дуже любив. Так любив, що з класу сьомого перестав на них ходити взагалі, а до того був раза два. Щоб не розчаровуватися в об'єкті своєї любові.

Mariya Levchenko А я згадую позитив лише з шкільних років. Негативу і так вистачає. Добре, що той фотограф приїжджав, хоч декілька фото збереглося. Ну і що, що там і скривлені, і патлаті, зато є. І ще, ми постійно їздили на відпочинок зі школи (чорнобильська зона). Хоча в загальному ти написав правду.

Тетяна Гуща А мені останні дзвоники подобалися. У нас завжди були короткі і цікаві лінійки. А потім з класом завжди йшли гуляти.

Ольга Теренчук У шкільні роки у мене було багато ентузіазму! І фотографи мене не дратували, і лінійка була підсумком року навчального. Ура!

Іра Кашталян ...якби всім нам, таким нарікаючим на свої важкі БЕЗОПЛАТНІ дитячі будні, дали змогу хоч на 10 хв туди потрапити, ми б, напевно, не задумуючись, погодились! Та ще б віднайшли там купу всього прекрасно-цікавого! Я б, принаймні, то точно!!!!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень