Рівняни – єдині, кого запросили з України у Польщу (ФОТО)

Півсотні чоловіків з Рівного поїхали у Польщу грати у міні-футбол

Днями члени Культурно-просвітницького центру ім.Т.О.Сосновського брали участь у V Міжнародному турнірі з міні-футболу ім. Казиміра Гурського, який проходив в польському місті Казімєж Дольни.

Численна делегація від Рівненщини гідно виступила на цьому престижному аматорському турнірі.

Як сказав в своєму виступі бургомістер Казімєжа Дольного пан Анджей Пісуля:

Нас дуже тішить, що турнір здобув статус міжнародного завдяки участі в турнірі команди з українського міста Рівне. Ми любимо українців, нашу любов і гостинність, ви сьогодні побачите.

І дійсно, українську делегацію прийняли в кабінеті бургомістра, де відбулася дружня і тепла розмова про польсько-українські стосунки, про їх перспективи і про майбутні спільні проекти, які б допомагали нашим двом братнім народам в ще більшому і ширшому розвитку. Про це розповів Ярослав Ковальчук, керівник культурно-просвітницького центру ім.Т.О.Сосновського.

А  потім був футбол.

Переможцем V Міжнародного турніру з міні-футболу стала команда з м.Пулави.

Команда з України гідно виступила, її запросили на наступний рік знову взяти участь у цьому цікавому і захоплюючому турнірі.

До слова, напередодні члени культурно-просвітницького центру імені Томаша Оскара Сосновського, святкували першу річницю створення організації. Центр тримає курс на культурне об’єднання Польщі та України. Очільник центру Ярослав Ковальчук має багато амбітних планів на наступний рік. Серед списку – участь у різних міжнародних турнірах. А ще, каже Ярослав Ковальчук, у центрі планують впорядкувати старі цвинтарі - як в Польщі, так і на Рівненщині.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень