Рівнянок запрошують на унікальну зустріч

Точніше, особливий тренінг

«СД Платформа» запрошує активних та прогресивних жінок 18-35 років, які хочуть отримати нові знання і мають досвід в суспільно-політичному житті, приєднатися до ініціативи Жіноче Лобі.

Організатори кажуть таке:
 

Жіноче лобі - це захід про жінок і для жінок. Унікальний простір для навчання, розвитку і реалізації власних можливостей жінок, а також для пошуку прогресивних ідей та розробки ініціатив. Також інтерактивний тренінг наповнений змістовними панельними дискусіями, а також практичними кейсами.

Головні теми: просування ідеї гендерної рівності та рівних можливостей; жінка vs. чи & Публічна служба?; «жіночі» громадські організації як диспетчери демократії; досвід соціал-демократок; кращі світові практики.

Для участі в конкурсному відборі необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням:http://bit.ly/WL_RV


Заявки приймаються до неділі - 29 жовтня 23:59.

До слова, слово «лобі» у тлумачному словнику має таке значення -  група, що чинить прямий тиск (аж до підкупу і шантажу) на чиновників законодавчих органів в США з метою прийняття чи відхилення законів в інтересах певних монополій.

Втім інформаційний ресурс «Словотвір» більш м’яко тлумачить поняття (англ. lobby — коридор від лат. lobium — галерея) - скоординована практика обстоювання інтересів чи чинення тиску на законодавців і чиновників неурядовими організаціями, фінансово-промисловими групами чи етнічними спільнотами на користь того або іншого рішення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень