Рівнянку, яка вбила свого чоловіка-перукаря на очах у дітей, затримали в Єгипті

Туди вона поїхала до свого нового обранця

Рівнянку Тетяну Літвінову, яку підозрюють у вбивстві відомого в Рівному перукаря Сергія Літвінова, поліцейські затримали в Єгипті. Про це повідомляє сайт газети "Рівне Вечірнє" з посиланням на поліцію Рівненської області. 

Жінка намагалась отримати довідку про розлучення, щоб знову вийти заміж за свого нового обранця - місцевого мешканця. Поліцейські підтвердили факт затримання Тетяни Літвінової, проте подробиць поки не розголошують. 

Нагадаємо, у лютому друзі рівненського перерукаря-стиліста Сергія Літвінова знайшли тіло чоловіка у коморі в квартирі, де жила його дружина. У тому ж помешканні разом із дітьми подружжя декілька днів поспіль перебувала мати Тетяни Літвінової, яка присягається, що не знала про труп. Її донька своєю чергою терміново поїхала до Єгипту. Детальніше читайте тут: 

Рівнянку, що вбила чоловіка на очах у дітей, оголосили у міжнародний розшук

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень