Рівнянка отримала нагороду літературного конкурсу «Коронація слова-2016»

Рівнянка Ксенія Циганчук напередодні отримала нагороду престижного міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова-2016».

Рукопис її детективу «Коли приходить темрява» переміг у номінації «Найкращий гостросюжетний роман».

Спеціальну відзнаку «Золотий пістоль» Ксенія отримала від письменника та сценариста Андрія Кокотюхи.

Рівнянка каже, що написала цей роман шість років тому і лише зараз вирішила подати його рукопис на розгляд журі:

Додамо, що Ксенія Циганчук працює над ще одним романом. Окрім того, вона пише оповідання та постійно веде інтернет-блоги. Рівнянка за освітою філолог, їй 30 років, вона навчалась у Рівненському державному гуманітарному університеті. А зараз викладає іноземні мови у приватній фірмі Рівного.

ДОВІДКА

Коронація слова – міжнародний літературний конкурс романів, п'єс, кіносценаріїв, пісенної лірики та творів для дітей. Проект Тетяни та Юрія Логушів. Метою конкурсу є підтримка новітньої української культури, пошук нових імен, видання найкращих романів книжками, стимулювання й підтримка сучасного літературного процесу кіно й театру, і як наслідок — наповнення українського ринку повнокровною конкурентоспроможною літературою, а кіно й театру — якісними українськими фільмами й п'єсами.  

Зауважимо, що цього року у всіх номінація на конкурсі було подано 6 тисяч рукописів. Зі списком усіх переможців можна ознайомитися ТУТ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень