Рівнянка задонатила на ЗСУ 100 грн та виграла Hummer (ФОТО/ВІДЕО)

«Та ну, це так не може бути» (с)

Українські блогери часто проводять масштабні збори для ЗСУ, даруючи подарунки за донати.  

Цього разу серед донаторів розігрували Hummer. Охочих допомогти армії та й виграти авто собі було дуже багато, оскільки блогери зібрали понад 11 млн гривень, що в десять разів перевищує вартість позашляховика, якого розігрували.

Блогерка та волонтерка Наталія Литвин у своєму Instagram повідомила, що загалом було 38 693 унікальних донаторів. З них 29 522 скинули від 100 грн та взяли участь у розіграші авто.

Хтось кидав по 100 грн, хтось 10, а хтось просто рандомну суму, навіть не задумуючись про якийсь виграш. Хтось задонатив з фейсбуку, хтось з ютубу, хтось після репосту знайомої, а хтось після сюжету на ictv в єдиному марафоні. Так круто, що вийшло обʼєднати людей з різних куточків світу для наближення перемоги, – написала блогерка.

Символічно у розіграші автомобіля Hummer перемогла Тетяна з Рівного, котра за день до свого виграшу закрила збір на авто для свого брата, який скоро їде в Авдіївку.

Коли до дівчини зателефонували та повідомили новину про те, що вона виграла позашляховик, Тетяна не приховала свого здивування та сліз:

Та ну, це так не може бути! Воно якось вертається, правда... Ми вчора (ред. – 27.01.) закрили збір на авто для брата, він їде в Авдіївку. Ми її (ред. – виграну автівку) віддамо туди.

До речі, у Тетяни є квіткова крамниця, рослини з якої давно є у квартирах багатьох відомих блогерів.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень