Рівнянка Крупеня вийде на ринг Роттердаму лише раз. За золотом (ФОТО)

Боксерка з Рівного вже отримала кілька сюрпризів від організаторів Чемпіонату світу

Іванна Крупеня опублікувала це фото, перебуваючи у Роттердамі. Каже, на ринг вийде відразу за головним призом!
Іванна Крупеня опублікувала це фото, перебуваючи у Роттердамі. Каже, на ринг вийде відразу за головним призом!

Колишня лідерка збірної України з боксу та семиразова чемпіонка України Іванна Крупеня з Рівного, яка працює в Патрульній поліції Рівненщини, готується до виходу на ринг на Чемпіонаті світу серед поліцейських та пожежників. Чемпіонат триватиме до 31 липня в нідерландському Роттердамі.

З’ясувалось, що Іванна Крупеня на Чемпіонаті світу з боксу серед поліцейських та пожежників проведе лише один бій.

- Коли я приїхала до Нідерландів, стало відомо, що я буду боксувати не в своїй категорії до 57 кг, а до 60 кг… Сказати, що я була здивована - нічого не сказати.тПроте, це спорт і, як вже я вище сказала, це в мене таке чергове випробування.

Також, через певні моменти голландців з організацією, сталось так, що в мене на турнірі буде лише один бій… зате відразу за золото! 

 

Це з одного боку - погано, бо я не зможу нормально відчути ринг та набрати форму безпосередньо по ходу змагань, з іншого - це велика відповідальність і мотивація для мене, аби в першому ж бою показати себе на 200% та завоювати для України золото.

Ось така склалась ситуація, від якої я анітрохи не засмучуюсь, а навпаки - готова подолати чергове випробування і стати сильнішою, - повідомила Іванна Курпеня у соцмережах.

На ринг боксерка вийде в п'ятницю, 29 липня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень