Рівнянин найняв поїзд, щоб помиритися? Жінка показала це у сторіз з «Тунелю кохання» (ВІДЕО)

Це найкращий подарунок, який мені коли-небудь робив чоловік (с)

Чоловік орендував потяг у Тунелі кохання, що в селищі Клевань, аби примиритися з дружиною. Про це повідомила сама жінка в Інстаграмі.

 - Тунель кохання. Це найкращий подарунок, який мені коли-небудь робив чоловік. Емоції – бомба. Потяг треба замовляти, так просто не їздить (або дуууже рідко). Ну а тепер реальність…

 

Це ми так миримось після жорсткого скандалу. Кризу в стосунках виправляємо. Дітей залишили на бабусю. І погнали вдвох.

 

Все Ок, я розтала. Помирились! Сюрприз вдався. Не легко створювати міцну сім’ю, ой як не легко. Це найважча робота, навіть важче ніж дітей виховувати, серйозно!

 

Діти ж приклад з нас беруть і нас бачать, як модель сім’ї. Це і повторять у своїй. Тому ми не дітей виховуємо, а себе. Полетіли далі, - написала у своєму блозі Юля.

https://www.instagram.com/p/CUuxYrutcNM/

До речі, на зйомки туристичного сюжету для ліванського ТБ про «Тунель кохання» шукають пару, яка зможе на камеру розповісти свою романтичну історію, пов'язану з цим місцем. Гарні світлини, відео та всесвітню славу гарантують. Про це написав рівненський фотограф Сергій Делідон.

Може то цій парі податись на телебачення? )))))

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень