Рівнянам за декілька днів виготовили закордонні паспорти і вже вручили у ЦНАПі

А ще у Центрі надання адміністративних послуг відновили електронну чергу для здачі документів

У рівненському ЦНАПі відновилась попередня реєстрація для здачі документів для виготовлення закордонного паспорта.

Рівняни у будь-який момент можуть зайти у центр надання адмінпослуг та взяти талони, розповідає директор центру Юлія Шигорєва:

Попередня реєстрація в системі керування електронною чергою відвідувачів для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, а також паспорта громадянина України у формі ID-картки, запрацювала ще 14 лютого. Наразі рівняни можуть взяти талон на сьогодні на оформлення документів для виїзду за кордон. А на 15 березня вже є вільні місця для здачі документів на виготовлення паспорта громадянина України у формі ID-картки.

Зауважила Юлія Шигорєва і те, що люди, які подали документи на термінове виготовлення закордонного паспорта, вже їх отримали:

Документи швидко виготовляє нині «Поліграфкомбінат». Ми вже повидавали паспорти закордонні тим людям, які подавали документи 3 лютого. Прийшло 280 готових документів, їх вже видали. І нині видаються людям паспорти закордонні, які не терміново виготовлялись. Поки прийшли документи, які подавались наприкінці минулого року.

До слова, у ЦНАПі за день приймають по 300-350 людей. Це і видачі, і прийоми документів. Тепер для їхньої зручності у центрі встановили і термінал «Приватбанку», у якому вже внесені усі реквізити. Зауважимо, що не припиняла свою роботу у приміщенні ЦНАПу і каса «Ощадбанку».

Нагадаємо, у січні цього року стало відомо про те, що у Рівному ЦНАП не приймає документів на виготовлення закордонного паспорта.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень