Рівнянам тепер доступний зручний сервіс оплати комунальних послуг

Перші два місяці – жодних комісій

Якщо мешкаєте в Рівному і досі не визначились де сплачувати рахунки за комунальні послуги від таких компаній, як:

  •  «Рівнеобленерго»
  •  «Рівнеоблводоканал»
  • «Рівнегаз збут»
  • «Рівнетеплоенерго»
  • «КАТП 1728»
  • «Санком»
  • ЖК та ОСББ

 

Черги й паперові квитанції вас дратують і ви не хочете витрачати свій час і нерви на такі речі? Тоді ця новина саме для вас!

Portmone.com доповнив каталог компаніями з Рівного

Це означає, що відтепер будь-який мешканець Рівного зможе сплачувати всі свої рахунки за комунальні послуги, інтернет, телебачення, охорону чи стаціонарний телефон в режимі онлайн у два кліки. Для цього достатньо мати декілька хвилин вільного часу і картку будь-якого українського банку.

З Portmone.com вам не потрібно відвідувати банк, відділення пошти чи сайти комунальних підприємств. Налаштуйте шаблони квитанцій необхідних вам компаній та зберігайте всі рахунки в особистому кабінеті. Система самостійно сповістить вас, щойно постачальники послуг сформують для вас рахунки за допомогою SMS чи e-mail. Далі достатньо увійти до кабінету й оплатити всіх рахунки разом чи кожен окремо.

Що робити з показаннями лічильників

Сплачуючи комунальні послуги за допомогою portmone.com, ви маєте змогу передати показання лічильників дистанційно. Це набагато зручніше, ніж дзвонити до служби підтримки комунального підприємства. Переконайтесь у цьому особисто – зареєструйтеся в системі Портмоне та сплатіть свій перший рахунок.

Зверніть увагу: перші 2 місяці після реєстрації комісія відсутня. Спробуйте цей сервіс безкоштовно.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень