Рівнянам пропонують виграти грант до 60 тисяч євро

Кошти з Європейського союзу

1-го серпня почався набір заявок на Другий конкурс проектів в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

Програма фінансується Європейським союзом. Переможець може отримати грант до 60 тисяч євро. Про це пише прес-служба Рівненської обласної ради:

Цьогоріч тематика конкурсу визначена як «Спадщина». До розгляду подаватимуться проекти, націлені на популяризацію місцевої культури та історії або ж на популяризацію та збереження природної спадщини.

Конкурс - для мікро-проектів, тобто проектів з малими бюджетами, які спрямовані передусім на неінвестиційну діяльність у сфері культурної та історичної спадщини прикордонного регіону, зміцнення культурних зв'язків і транскордонної співпраці у галузі культури, історії та охорони природи.

Гранти надаватимуть на проведення культурних, мистецьких, освітніх заходів, заходів обміну досвідом, збереження історичної та природньої спадщини прикордонних територій, сприяння збереженню культурного розмаїття, підтримку національних меншин та розвиток місцевих  громад, а також заходи, пов’язані з вказаною тематикою, які сприяють розвитку транскордонної співпраці.

Загальний бюджет Програми на 2-й конкурс проектів складає 5,2 млн євро. Сума гранту, яка може бути виділена на один проект, становить від 20 000 до 60 000 євро.

Детальна інформація про конкурс та умови участі ТУТ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень