Рівнянам нагадали про заборону самовільного влаштування зупинок

Без дозволу компетентних органів

Останнім часом на Рівненщині почастішали випадки самовільного влаштування автобусних зупинок, примикань, заїздів до об’єктів сервісу, виїздів від споруд, житлових забудов та приватних земельних ділянок під будівництво у межах смуги відведення автодоріг загального користування державного значення.

За даними служби автомобільних доріг Рівненської області, це вкрай негативно впливає на рівень безпеки дорожнього руху та створює додаткову небезпеку його учасникам.

Відповідно до чинного законодавства, будівництво споруд, об'єктів дорожнього сервісу, АЗС, прокладання інженерних мереж та виконання інших робіт у межах смуги відведення автодоріг здійснюються згідно з дозволом органів держуправління автомобільними дорогами та за попереднім погодженням з відповідними підрозділами Нацполіції.

При виявленні порушень вимог нормативних документів із забезпечення безпеки дорожнього руху підрозділи Національної поліції повинні надавати громадянам, які виконують незаконні самовільні роботи в смузі відведення доріг, обов’язкові до виконання приписи про усунення  порушень законодавства, а у разі їх невиконання – притягувати винних осіб до відповідальності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень