Рівнянам на вулицях роздають подарунки (ФОТО)

Уважних слухачів Радіо Трек винагороджує СТО «Тачки»


В ефірі Радіо Трек знову розпочалася улюблена багатьма водіями радіозабава.
Правила залишаються незмінними. Почувши позивні патруля в ефірі Радіо Трек, необхідно першим під’їхати у вказане місце, увімкнути «аварійку» – і отримати подарунок від партнера Патруля - Станції технічного обслуговування «Тачки», що на Соборній,404.

Отож, у п’ятницю нашими переможцями стали:
Зранку першим переможцем став Вадим Федорчук, який приїхав до патрульного на своєму BMW. Він отримав смачний торт і пляшку шампанського.
[media=83351]
Аналогічний подарунок, щоб зустріти смачно вихідні, отримав від СТО «Тачки» Богдан Війтович, який приїхав до нашого патрульного за кермом RENAULT Trafic, білого кольору.
[media=83350]
А справжній чоловічий подарунок отримав Юрій Кирильчук. Юрію у нашому патрулі щастить уже не вперше. На початку тижня він отримав ще й подарунковий сертифікав від СТО "Тачки". 


Стежте за ефіром Радіо Трек і пильнуйте за дорогою, брендовий автомобіль «Тачки» може опинитися поруч!
Цього тижня на СТО «Тачки» триває акція - "Патріотичні тачки". Отримайте 20% знижки на мийку вашого авто, якщо приїдете із прапором України, і мийка безкоштовно – якщо ви заспіваєте гімн України від початку до кінця.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень