Рівнян запрошують на дводенну «Велику пригоду»

Пригода відбудеться у Дермансько-Острозькому національному природному парку

Унікальна мандрівка відбудеться вже цими вихідними 1-2 липня. Це буде туристична пізнавальна пригода велосипедним або пішохідним маршрутами (на вибір), протяжністю 64 км.

Для участі у подорожі вже зареєструвалося 56 велосипедистів та 24 піших туристів з Рівненщини, Волині, Львова та Київщини.

Місце старту та фінішу – 1 липня, с.Мости Здолбунівського району о 10.00.

Учасники відвідають мальовничі місця природоохоронної території, почують багато інформації про Мале Полісся, унікальні рослини, тваринний світ, передумови та історію виникнення національного парку на розмаїтих ландшафтах між мальовничими пагорбами Мізоцького кряжу та Кременецькими горами.

Родзинки Рівненщини мандрівники побачать, відвідавши урочище Пекло, Новомалинський замок, Зіньків камінь, вікові липи, Будеражське городище та інші. Туристи отримають задоволення, пройшовшись екологічною стежкою, що об’єднує давньоруські історичні області Волинь і Поділля.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень