Рівнян закликали згадати добрим словом медиків

І долучитися до всеукраїнського флешмобу

Започаткувала його в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун з нагоди Дня медика, який відзначають у найближчу неділю.

Уляна Супрун у соцмережі Фейсбук написала:

Уляна Супрун До дня медичного працівника, який в Україні відзначають у третю неділю червня, запрошую всіх долучатися до флешмобу #Дякуюмедику
 

Бути медиком в Україні нелегко. Натомість я особисто знаю багатьох медичних працівників, які всупереч складним обставинам, день у день, сумлінно виконують свої обов’язки та рятують життя. Я впевнена, що ви їх знаєте також.
 

Медик - це більше, ніж професія. Це служіння. Вдячна українським медпрацівникам, які в найбільш складні періоди нашого життя завжди поруч та готові допомогти.
 

Діліться історіями про таких людей. Тоді ми всі знатимемо тих, кому можна довірити своє здоров’я. 
 

Вірю, що народні депутати дозволять запустити медреформу вже з липня. І ми нарешті дамо можливість медпрацівникам гідно працювати та розвиватися в Україні. Це буде найкраща подяка з боку держави за їхню величезну та самовіддану роботу.
 

#Дякуюмедику #Дякуюлікарю

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень