Рівнян просять допомогти коштами на створення пантеону Пам'яті загиблих Героїв АТО (ФОТО)

Роблять це рідні загиблих

Голова громадської організації «Єдина родина Рівненщини», яка об’єднує рідних загиблих в АТО, Наталія Борисенко розповіла:

У селі Лішня Кременецького району Тернопільщини за ініціативи тутешнього священика Андрія Любуня звели каплицю-пантеон Пам'яті загиблих Героїв АТО.

 

У ній планують розташувати гранітні плити з іменами загиблих з усіх областей України. Вже там є такі плити з Рівненщини, Житомирщини.

 

Для завершення всіх робіт у каплиці не вистачає коштів. Адже переважно фінансують їх матері загиблих, волонтери. Тож просимо всіх небайдужих долучитися до створення пантеону Пам’яті.

Переказувати кошти можна на картку у Приватбанку 4731 2191 0733 1187 на ім'я Любунь Андрій Степанович.

А 7 серпня, за словами Наталії Борисенко, у Лішні відбудеться всеукраїнська проща, на яку збираються поїхати і рідні загиблих в АТО з Рівненщини. Тож до цієї дати й хотілося б завершити роботи у каплиці-пантеоні.

Нині каплиця виглядає так:

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень