Рівнян обурив туалет у дитячому закладі (ФОТО)

Жваве обговорення викликали світлини з туалету в "Лео Парку"

Фото виклала рівнянка у групі "ВИЛКА - книга по закладах відпочинку Рівного"

Хоч жінка і визнала, що у вбиральні доволі часто прибирають, та все ж відзначила її неналежний санітаний стан - з брудом та пліснявою. А також тарганами на стінах.

 

Їх наявність підтверджена фотографіями.
 
Реакція на допис у рівнян різна
 
Можливо я чогось не розумію та чомусь здається що прийшли не дн святкувати а ревізувати. А з цих 2 коментів все ще більш прояснилося. батькам іменинника ви своє невдоволення також висловили? не тикнули чого сюди а не в скай? Щось дуже сумніваюсь. Чорна реклама і піар ось що це за відгук.
 
в кого є дітки ті батьки зрозуміють .....ніякого піару і чорної реклами я неробила.....а фото вибачте ,хай я буду ревізором, але змушана була зробить, щоб батьки інших знали і могли для себе вирішити куди йти..
 
 
 
Наталочка Хімейчук  Наталочка Хімейчук
і ще одне хочу дописать ,і думаю мене підтримають -ми не проти "ЛЕО ПАРКУ",а проти БРУДУ, НЕОХАЙНОСТІ, ТАРГАНІВ.......І думаю власникам ,легко повернути своїх відвідувачів- зробити чистоту і все, аби вони цього самі захотіли.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень