Рівнян навчили, як у зимовий період платити за тепло та енергію на 30% менше

Семінар на цю тему відбувся сьогодні у Рівненському міському центрі зайнятості

Лектори назвали декілька практичних порад, які допоможуть скоротити суми платіжок у зимовий період, не докладаючи для цього багато зусиль та коштів. Зокрема, деякими простими, але доволі дієвими способами заощадити на водопостачанні зі слухачами Радіо Трек поділилася лектор семінару, Олена Чудінович:

– Потрібно приймати замість ванни душ. Це допоможе скоротити в тиждень до 400 літрів води. Так само коли ви чистите зуби, ви можете набрати в склянку води, або ж просто закривати кран в той момент, коли він не потрібен. Ще один можливо смішний приклад, коли ми можемо поставити в зливний бочок літрову пляшку води і тим самим при кожному змиванні ми будемо економити мінус літру води.

Між тим, лектор розповіла й про те, як суттєво заощаджувати на електроенергії. Вона наголосила на тому, щоб не залишати зарядні пристрої в розетці, якщо телефон або ноутбук вже заряджені. Також порадила замінити лампи на енергоощадні. Щодо економії тепла Олена Чудінович зазначила, що не варто ставити меблі перед батареями та закривати штори на ніч. Також не розміщувати холодильник біля газової плити чи батарей та не класти в нього теплі речі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень