Рівнян безкоштовно огляне хірург зі світовим ім’ям

Зустріч відбудеться наступного тижня

Безкоштовний прийом пацієнтів у Рівному проведе доктор медичних наук, професор кафедри загальної та невідкладної хірургії Національної медичної академії імені Шупика, хірург вищої категорії Євген Колесников

Охочі можуть вже зареєструватися на консультацію до спеціаліста зі світовим ім’ям з питань пластичної та косметичної хірургії, лапароскопічних операцій, лікування варикозу.

Записатися можна:

  • в реєстратурі Рівненського діагностичного центру за телефоном (0362) 62-01-90
  • у відділенні інвазивних методів діагностиків та лікування (0362) 62-01-62
  • або за мобільним телефоном: +38 (098) 160 01 00.

Прийом пацієнтів відбудеться 24 листопада в кабінеті 601 у Рівненському діагностичному центрі.

Довідково: Євген Колесников  веде активну діяльність з впровадження наукових досягнень Західної медицини в Україні. Він працював у провідних хірургічних клініках США, Німеччини, Англії й Шотландії. Пройшов спеціальні клінічні програми для впровадження післядипломної освіти в медицині ( Гарвардський університет, США) та програму керування охороною здоров’я США (Мерілендський університет, США). Опублікував 205 наукових праць ( 50 з них англійською мовою), 4 монографії, отримано 16 авторських посвідчень на винаходи, 10 методичних рекомендацій і інформаційних листів, виступив з доповідями на 68 (44 з них англійською мовою) міжнародних і національних конгресах і наукових форумах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень