У Рівному пройде фестиваль майстер-класів

Рівне на один день стане епіцентром ужиткового мистецтва всього краю


Депутати міської ради Рівного Любов Романюк та Олександр Нестерук  вирішили організувати фестиваль майстер-класів «Рівненські пироги». 

Відбудеться він 17 червня о 13:00 в парку «Ювілейний» поблизу будинку культури «Хімік».


Чому саме «пироги»? 
Любов Романюк розповіла нам, звідки виникла ідея назвати фестиваль:

В одному місці ми збираємо найкращих майстрів області для того, аби вони провели безкоштовні майстер-класи: гончарство, виготовлення свічок, ткацтво, малювання, різні техніки плетіння... Пироги у кожної газдині різні, як і начинка. Тому і «Рівненські пироги» - фестиваль на будь-який смак.

На рівнян також очікують різні майстер-класи з залученням майстрів і фахівців з інших сфер: кулінарів, масажистів, перукарів. Вони продемонструють свої техніки, покажуть, як готують продукти.

Щодо точного місця проведення організатор розповіла:

Парк великий, але ми хочемо підібрати вдалу локацію, тому що паралельно там буде проходити концерт: будуть виступати мешканці Рівного та мешканці мікрорайону.

За словами Любов Романюк, під кінець заходу відбудеться велика благодійна лотерея зі збору коштів хворим дітям і перегляд фільмів про Рівне. Також натякнули на те, що на заході буде певна «родзинка», проте карти повністю так і не розкрили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень