Рівнян запрошують відсвяткувати 10-річчя ЖК «На Щасливому» (ФОТО)

14 жовтня у Рівному відбудеться грандіозне святкування!

Саме на свято Покрови припадає День Народження ЖК «На Щасливому». Цьогоріч комплекс відзначатиме 10-ту річницю.

За цей час тут побудували 31 будинок, безліч дитячо-спортивних комплексів і зон для відпочинку, а найголовніше — розвинену інфраструктуру. Понад 8000 мешканців обрали житловий комплекс для власного проживання, адже тут є все, що потрібно для комфортного життя.

ЖК «На Щасливому» й надалі продовжує розвиватись та вдосконалюватись.

Як розповів забудовник Роман Курис, щоденна робота над вдосконаленням комплексу спрямована на те, аби кожен мешканець жив у повному комфорті та почувався безпечно:

– Для нас це важливе свято, адже 10 років тому розпочалось будівництво з «нуля», і ось сьогодні, впевненими кроками і щоденною працею ми з командою збудували не просто 31 будинок, а справжній європейський простір для життя та активного дозвілля.

 

Ми й надалі продовжуємо розвиватись та вдосконалюватись — усе задля того, аби кожен мешканець жив у комфорті та безпеці, - зазначив Роман Курис.

 

Своєю чергою, я дякую усім, хто щодня сумлінно працює на благо житлового комплексу «На Щасливому» - тим, хто надихає та підтримує. І найголовніше — дякую усім, хто обирає ЖК для проживання. Наш найбільший успіх — щасливі мешканці! — підкреслив забудовник ЖК «На Щасливому».

В честь цього грандіозного та важливого свята організатори підготували для гостей насичену концертну програму, а також безліч подарунків.

Отож, 14 жовтня, о 16:00 поблизу ТРЦ «HAPPY MALL» на вас чекає:

  • святковий молебень;
  • неймовірна, лайтова атмосфера просто неба;
  • катання у Луна Парку – у захваті будуть і дорослі, і найменші гості свята! Атракціони працюватимуть з 12:00. Також впродовж святкування діток розважатимуть аніматори;
  • виступи відомих співаків Рівного, учасників програми «Голос Країни»: Миколи Бобрика, Юлії Тимочко, Галини Куришко, Катерини Качановської, Дар’ї Бугайчук.
  • виступи креативних музичних гуртів, звучання усіх музичних інструментів, а ще для гостей виступатиме TOPORKESTRA і студія сучасного танцю Dance Way;
  • смачна різноманітна вулична їжа та запашна кава;
  • DJ та запальні танці.
  • святковий феєрверк.
  • а також багато-багато сюрпризів!

Святкуємо 10-річницю ЖК «На Щасливому» разом!

Варто зауважити, що захід проводитиметься із дотриманням усіх карантинних вимог.

Усіх охочих запрошують приєднатися до грандіозного святкування.

Буде весело, смачно та драйвово!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень