«Рівнетеплоенерго» просить дозволити списати майно

Те, яке підприємство орендує у міста

Серед нього – насосне обладнання, котли малої потужності, лічильники тепла, станки, автомобілі, різноманітні прилади, які експлуатувалися до 2013 року, і вже вийшли з ладу. Окрім цього, «Рівнетеплоенерго» хоче передати місту у комунальну власність котельню на вулиці Дворецькій, 108-г. Що це за котельня – пояснила заступник директора підприємства «Рівнетеплоенерго» Людмила Данилюк:

Це котельня, яка надавала послугу протитуберкульозному диспансеру. Нині споживач відмовився від цієї послуги. Є офіційний лист. І з 2013 року ця котельня вже не працює і не подає пару у протитуберкульозний заклад.

Комісія з питань міського господарства підтримала проект рішення про списання цього майна. Втім, остаточне рішення з цього приводу прийме міська рада.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень