«Рівнетеплоенерго» готується замінити «Укртепло»

Завтра вони розірвуть договір про суборенду

Тепловики вже готують газову котельню до роботи. Обігрівати будинки хочуть розпочати у п’ятницю. Наразі працівники установи перевіряють справність приладів, адже вони певний час не використовувались, говорить керівник «Рівнетеплоенерго» Степан Коропецький:

Завтра вже готуємо котельню. Я думаю, що в п’ятницю вона буде підключена вже від «Рівнетеплоенерго». Там ще є технічні питання реєстрації котлів, але думаю, що в п’ятницю ми її запустимо. Там зараз прилади обліку проходять ще перевірку і пусконалагоджувальні роботи.

Степан Коропецький додає, що до нього вже навідалось керівництво «Укртепла» для того, щоб домовитись про розірвання договору суборенди. Підписати усі необхідні папери планують завтра зранку.

Тож, «Рівнетеплоенерго» тепер опалюватиме вулиці: Руську, Пчілки, Олександра Олеся, Поповича, а також гуртожиток на Дворецькій, тубдиспансер, дитячий садочок, що по вулиці Поповича, 15 та школу №6. 

Нагадаємо, що в будинках та установах, які опалювала компанія «Укртепло» температура була 10-12 градусів вище нуля, що є сильним порушенням норми.

Вчора обурені рівняни навіть прийшли гуртом до стін рівненської облдержадміністрації. Вимагали повернути їм газову котельню. Пізніше міська та обласна рада пішли на зустріч жителям міста та сказали керівництву «Укртепла» розірвати договір суборенди з «Рівнетеплоенерго». 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: укртепло
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень