«Рівнеоблводоканал» з дітьми влаштували змагання з риболовлі (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Риболовлю влаштували на ставку підприємсва

Став на території «Рівнеоблводоканалу» за останні три роки став улюбленим місцем відпочинку працівників підприємства. Це й не дивно, адже вони власними силами розчистили територію біля водойми, привели в порядок береги, збудували альтанку, час від часу зарибнюють. Раз на рік в кінці травня на цій водоймі проводять змагання серед працівників водоканалу з рибної ловлі. Цього року до активного відпочинку вирішили долучити дітей.

Напередодні зранку  на території водопостачального підприємства було людно, наче в робочий день. Працівники водоканалу разом зі своїми дітьми приїхали, щоб взяти участь у фестивалі «Дитячий поплавок», який був організований за підтримки керівництва «Рівнеоблводоканалу», профспілки підприємства та під егідою Федерації риболовного спорту в Рівненькій області.

До речі, саме Федерація дала необхідний для свята риболовецький інвентар та проінструктувала, як ці змагання мають проходити. А призи для юних учасників змагань надала мережа магазинів із товарами для рибної ловлі та активного відпочинку «Flagman».

У фестивалі взяли участь 34 дитини.

За матеріалами Press-центр

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень