«Тут ніхто не кидає цукерками у мавпочок»: празький зоопарк порівняли із рівненським (ФОТО)

Це зробила колишня рівненська журналістка

Фото Празького зоопарку з сайту https://www.zoopraha.cz

Рівнянка Оксана Федас побувала у Празькому зоопарку.

Цьому зоопарку скоро 90 років. У ньому на 58 гектарах мешкають 4500 тварин. І користувачі туристичного порталу TripAdvisor присвоїли йому четверте місце у світі в категорії найбільш улюблених зоопарків світу. 

Оксана Федас

Оксана Федас порівняла Празький зоокуточок з рівненським:

Oksana Fedas 4 год Побувати в Празькому зоопапку - це як об'їздити кілька континентів за один день. Емоції просто зашкалюють: білі ведмеді, пінгвіни, жирафи, горили, бегемоти, морські котики. І бачили б ви мою реакцію, коли я помітила слонів. Головне - в зоопарку немає жодної клітки. Зоопарк тут захищає не людей від тварин, а навпаки. Звірі всі доглянуті, гуляють собі вільно по велетенських вольєрах зі штучними водоймами і навіть водоспадами. В деякі з них спокійно можна зайти.

 

Знаєте, більшість тварин є в Рівненському зоопарку, він в нас теж дуже пристойний. Тільки велика відмінність - поведінка людей: тут ніхто не кидає в мавпочок цукерками і не стукає й на кричить, щоб привернути увагу тигра чи лева, навіть діти ведуть себе адекватніше, ніж більшість дорослих українців.

А це фото Оксани Федас із Празького зоопарку:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: зоопарк
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень