Рівненський зоопарк хочуть зробити комфортнішим для відвідувачів

Якщо дозволить фінансування

Раніше ми писали, що в 2017 році рівненський зоопарк вийшов «в плюс» більш, як на два мільйони гривень. Однак, за словами директора установи Олега Павлюка, ці показники були актуальними тільки у грудні минулого року:

Зоопарк, за своєю специфікою, сезонна установа – ми отримуємо свої доходи лише в літній період часу. Взимку, на жаль, до нас люди не ходять і ми не маємо заробітку. Ті гроші, які залишились на кінець року, витрачаються протягом перших кількох місяців наступного року. Ми харчуємо тварин, платимо за електроенергію та газ, платимо заробітну плату працівникам, коли в нас немає відвідувачів... І фактично, коли ми приходимо на початок сезону весною, то в нас цих грошей практично не лишається.

Керівництво планує й надалі подібним чином акумулювати частину фінансів на неприбутковий період. При цьому, наприкінці цього сезону зоопарк хочуть зробити більш комфортним для відвідувачів:

Величезна кількість людей відвідує зоопарк і ми дуже незадоволені тим, які в нас умови для цих відвідувачів: у нас дуже погані туалети, їх дуже мало. Якщо нам вдасться, то за рахунок цих грошей ми плануємо поновити або збудувати нові туалети.

Директор зоопарку вважає, що це стане гарним подарунком на наступний сезон. Можливо, навіть кращим, ніж нова тваринка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень