Рівненський «Верес» здолав хуртовину і Суми

На засніженому полі стадіону "Колос" у Березному команда Народного Клубу здобула вольову перемогу над ПФК "Суми", повернувшись на другу позицію у турнірній таблиці Першої ліги

Непрості випробування стихії випали на долю Народного Клубу «Верес» наприкінці осінньої частини чемпіонату. Проливні дощі, що перетворили на болото газон стадіону «Авангард», змусили команду проводити заключну домашню гру року за 65 кілометрів від Рівного – у Березному. Втім, тут НК «Верес» застала сніжна буря, яка сьогодні накрила не лише Рівненщину, а й усю Західну Україну. З самого ранку від снігу поле стадіону «Колос» розчищали техпрацівники та спеціалізована техніка.  Зрештою, незважаючи на невпинну завірюху, матч все ж розпочався.

Рівняни вийшли на гру проти ПФК «Суми» у тому ж складі, який три дні тому не залишив жодного шансу чернівецькій «Буковині». У складі гостей у порівнянні із матчем минулого туру (проти «Арсеналу» - 1:1) сталося три зміни. Арсенія Процишина (який пропускав матч через перебір жовтих карток) замінив Сергій Приходько. Олександр Лучик і Олексій Разуваєв з’явилисяу старті замість Івана Гребенюка та В’ячеслава Койдана.

Те, що матч стане непростим для обох команд – стало зрозуміло зі стартових секунд. Вітер та сніг заважали футболістам навіть приборкати м’яч. Непросто довелося і голкіперам. Богдан Когут ледве впорався із небезпечним пострілом гостей здалеку.

Біля протилежних воріт не зміг з першого разу впіймати м’яч після передачі Артура Западні і голкіпер сумчан Андрій Кліщук. Першим на добиванні був Руслан Степанюк – мимо.
Ще один шанс рівняни втратили на 13-й хвилині. Валерій Кучеров віддав під удар Михайлу Сергійчуку – ПФК «Суми» виручив голкіпер.

У середині тайму знову не зумів приборкати м’яч Руслан Степанюк. Нападник НК «Верес» перебував метрів за п’ять від лінії воріт гостей, але не зумів пробити після передачі Артура Западні зліва.

Гості відповіли ударом Олексія Разуваєва метрів з 20-ти - повз ворота.

Михайло Сергійчук вже у карному майданчику сумчан навіть на слизькому від снігу полі обіграв одразу трьох суперників, але пробив знову невлучно.

Наприкінці тайму сталося те, чого так боялися вболівальники. Іван Брікнер пробив лівою з-за меж карного майданчика, а вітер та сніг завадили Богдану Когуту впоратися із м’ячем – 0:1.

Після перерви активніше атакувати продовжили рівняни. Андрій Кліщук врятував сумчан після удару Бориса Орловського. Одразу після цього опорник НК «Верес» поступився місцем на полі ще одному нападнику – Ігорю Сікорському.

Втім, забили рівняни не завдяки кількості, а завдяки якості та винахідливості. Михайло Сергійчук заробив небезпечний штрафний. Артур Западня не став знову виконувати навіс, а виконав передачу низом, яку сильним ударом замкнув все той же Сергійчук – 1:1.

Ще три хвилини і НК «Верес» вже повів у рахунку. Ігор Сікорський, опинившись спиною до воріт, підправив у сітку удар Олексія Зозулі – 2:1!

Незважаючи на вітер, сніг та слизьке поле, навіть ведучи в рахунку, футболісти Народного Клубу продовжували атакувати. Інакше не могло і бути, адже на стадіоні «Колос» у Березному підтримати команду зібралася чимала армія уболівальників, які не замовкали а ні на мить.

Нагоди, аби збільшити перевагу у рахунку втратили Дмитро Козьбан та Артур Западня.

У підсумку НК «Верес» здобув вольову перемогу у непростих погодніх умовах. Здобувши три очки на засніженому полі у Березному, рівняни повернули собі другу позицію у турнірній таблиці чемпіонату Першої ліги.

Заключну гру осінньої частини сезону НК «Верес» має провести наступної п’ятниці, 18 листопада, на виїзді проти ФК «Тернопіль». А наступний домашній поєдинок чемпіонату Першої ліги рівняни проведуть 12 березня 2017 року проти охтирського «Нафтовика-Укрнафти».

Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень