Рівненський «Верес» підписав двох новачків

Вони гратимуть на позиції Пасічів

Єдині брати-близнюки Прем’єр-Ліги залишили «Верес». Рівненський клуб офіційно припинив співпрацю із Геннадієм та Євгеном Пасічами за згодою сторін. Нагадаємо, брати Пасічі приєдналися до «Вереса» влітку у статусі вільних агентів. Геннадій Пасіч провів за «Верес» 18 матчів, Євген Пасіч – 12 ігор. Обидва півзахисники відзначилися одним голом.

Натомість «Верес» підписав Дениса Кожанова та Антона Поступаленка. Півзахисники приєдналися до команди у статусі вільних агентів, уклавши угоди терміном на 2 роки.

Денис Кожанов народився 13 червня 1987 року у місті Гірник Донецької області. Зріст - 172 см. Вага - 69 кг. Вихованець ФК «Маріуполь». Виступав за «Шахтар», «Карпати», «Севастополь» та «Дачію» (Молдова). Попереднім клубом Кожанова був «Маріуполь». Також зіграв 4 матчі за збірну України.

Антон Поступаленко народився 28 серпня 1988 року у Харкові. Зріст - 178 см. Вага - 64 кг. Вихованець харківської ДЮСШ-13. Раніше грав у складі «Металіста», «Закапраття», алчевської «Сталі», донецького «Металурга», кам`янської «Сталі» та «Олімпіка». Провів 5 матчів за молодіжну та юнацьку збірні України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень