Рівненський учасник АТО - про те, хто такий захисник Вітчизни і чи потрібне йому свято

Учасник АТО з Рівного Тарас Обоїста, який у цивільному житті працював у місті лікарняним клоуном, виклав свої думки з приводу завтрашньогно свята

Зробив це у соцмережі Фейсбук. Ось деякі з його думок:

Почув по радіо рекламу «В день Захисника вітаємо всіх чоловіків з їхнім святом» і всі забігали "треба привітати чоловіків зі святом… а.а.а.а... випить сто грам… так положено"…Захисник - це не просто особа чоловічої статі. Захисник - це той,  хто був готовий захищати свою гідність на Майдані до останнього, той, хто в лютому, борючись зі страхом, піднімався по Інститутській. Це Пісня, Вандал, Гремлін, Йеті, Гоч. Ви можете продовжить самі цей список.
Захисник – це той, хто зараз сидить по лінії фронту, утворюючи тоненьку лінію захисту від орди. Той, хто пішов добровольцем та до лав ЗСУ... Це тисячі та тисячі бійців та офіцерів, що підставляють своє чоло під кулі та осколки. Захисник - це сім’ї та родини, це Мама, яка плаче над сином, якому ніколи не виповниться 22 роки, це Батько, який мовчки сивіє, забираючи свого сина з Майдану, який ніколи вже не переступить поріг рідного дому. Захисник – це Волонтер, який шукає, плете, пече, шиє, говорить, співає, бореться з «договорняками» та корупцією – робить все для того, щоб підтримати бійців, захистити державу. Захисник – це Журналіст, який шукає, пише, нервує, але продовжує викривати – корупцію, підлянки та договорняки. Захисник - це Вчитель у школі, що вкладаючи свою Душу виховує та змінює наших дітей. Захисники... їм не потрібен день, вони просто Захищають всіх нас, тому давайте називати все правильними іменами. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень