Рівненський ЦНАП працює в тестовому режимі

Людям вже надають адміністративні послуги

Нагадаємо, сьогодні, попри очікування і підготовку місцевих владців, Президент Петро Порошенко на офіційне відкриття ЦНАПу не приїхав. Коментуючи це, директор ЦНАПу Віталій Герман сказав таке:

– Будемо чекати, все готово, будемо працювати в тестовому режимі. Будемо приймати громадян. Вчора ми прийняли близько 150 громадян. Пропускна здатність цього центру - близько 1000 осіб. Тобто щодня, якщо ми запрацюємо на повну потужність, 1000 меншканців області зможуть скористатися послугами.

Тим часом Порошенка чекають в обласному центрі орієнтовно за два дні. Про це повідомив радник голови облдержадміністрації, Сергій Мініч:

– В зв'язку з складними погодними умовами візит Петра Олексійовича Порошенка на Рівненщину переноситься на декілька днів. І офіційне відкриття центру переноситься на декілька днів. Більш точніше, коли саме прибуде Президент, буде повідомлено окремо для ЗМІ.

Між тим, комунальники не матимуть спокою ще декілька днів – доки візит не відбудеться. Нагадаємо, у зв‘язку з візитом першої особи у Рівному активно розчищали сніг і навіть попереносили смітники, аби контейнери не потрапили на очі Порошенку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень