Рівненський райсуд змінив запобіжний захід Бузинарському – відсьогодні він під вартою (ФОТО/ВІДЕО)

Підозрюваний у збуті наркотиків молодик просив суд відпустити його під особисті зобов'язання

Сьогодні у Рівненському районному суді розглянули клопотання правоохоронців щодо зміни запобіжного заходу 26-річному Андрію Бузинарському, який тричі порушував умови домашнього арешту, а 11 серпня ще й скоїв ДТП на вулиці Грушевського.

На засідання підозрюваний у збуті наркотичних речовин молодик прибув разом з батьком Михайлом Бузинарським. Про це пише «Рівне Вечірнє».

Той відразу заявив, що скоєна його сином ДТП не має кримінального складу злочину, адже інші учасники аварії відмовилися висувати претензії. А сам Андрій Бузинарський зазначив, що за на момент скоєння ДТП досудове розслідування у справі зі збутом наркотиків начебто було завершено, про що його повідомили і слідчий, і прокурор. Через це підозрюваний вважає, що не порушував запобіжний захід.

У той же час, два місяці тому у рамках кримінального провадження суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 22 по 7 год. Однак, Бузинарський тричі допустив його порушення:

правоохоронці зібрали свідчення, що 6 та 10 серпня підозрюваний відвідував нічні клуби Рівного, а 11 серпня о 06:50 скоїв ДТП у стані алкогольного сп’яніння.

Адвокат підсудного Володимир Сокаль, своєю чергою зазначив, що слова свідків, які бачили людину начебто схожу на його підзахисного, - не можуть бути доказом.

Окрім того, під час судового засідання Андрій Бузинарський заявив, що психотропні речовини, які вилучили з його авто, належать зовсім іншій особі, яка підтвердила це у телефонному режимі. Мовляв, ці наркотичні засоби використовували у лікувальних цілях і купували офіційно, а доказом цього можуть послужити чеки.

Також підсудний попросив суддю відпустити його під особисті зобов'язання, адже він начебто знайшов роботу на приватному підприємстві, яка пов’язана з відрядженнями.

 

Проте, суд вирішив взяти Андрія Бузинарського під варту на 60 діб, до 20 жовтня включно, з правом внесення застави у розмірі 80 прожиткових мінімумів (147 280 грн). Його арештували прямо у залі судових засідань.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень