Рівненський район: через неконтрольоване спалювання сухої трави згорів будинок (ФОТО)

Напередодні надвечір до рятувальників надійшло повідомлення, що в селі Пересопниця горить будинок

У селі Пересопниця Рівненського району вогонь частково знищив будинок через неконтрольоване та незаконне спалювання сухої трави.

Коли пожежники прибули на місце пожежі, половина приміщення вже згоріла. Впродовж двох годин займання ліквідували.

Як виявилося, в будинку вже три роки ніхто не проживав, а хто спалював траву - поки не встановлено, говорить помічник начальника Головного управління із зв’язків із ЗМІ обласної ДСНС Віктор Козак:

 

- На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів одноповерховий дерев’яний житловий будинок наполовину вже був знищений вогнем, поруч догорали залишки дерев’яної господарчої будівлі. Людей, на щастя, в будівлі не було.

О 16:35 пожежу локалізували, а о 17:20 – ліквідували. Вогнем знищено покриття та стіну житлового будинку, а також господарчу будівлю та 3 кубометри дров. Згодом рятувальники встановили, що пожежа спалахнула внаслідок неконтрольованого спалювання сухої рослинності. В будинку вже три роки ніхто не проживав.

 

Територія будинку не була огороджена та поросла сухою травою, вогонь з якої і перейшов на дерев’яні будівлі.

Працівники Служби порятунку вкотре нагадують людям про небезпеку розведення вогнищ на відкритих територіях та під час прибирання присадибних ділянок, зокрема, випалювання сухої трави та сміття. Рятувальники наголошують, що такі порушення вимог пожежної безпеки можуть стати причиною масштабних пожеж та трагічних наслідків.

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень