Рівненський "радикал" хоче судитися з журналістами

За розповсюдження неправдивої інформації

Наклепом і маячнею опонентів назвав Василь Немеш  сьогоднішню публікацію на сайті «ЧаРівне».

У згаданій публікації новообраного депутата міськради від «Радикальної партії» звинувачують у тому, що він начебто почав вимагати від мешканців свого округу компесанції за раніше (перед виборами) встановлену гойдалку. Усі звинувачення на адресу п. Немеша виголошуються із посиланням на незрозумілу людину, прізвища якої не вказано. Сказано лише, що це «Олександр мешканець будинку по вулиці Струтинської 2В». Цей Олександр стверджує, що, після свого обрання в Рівнераду, Василь Немеш, ніби то, звернувся до голови тамтешнього ОСББ із вимогою, щоби мешканці відшкодували йому витрати на раніше встановлену гойдалку – 8 тис. гривень.

Цікаво, що редакція «ЧаРівне» подала заяви «Олександра» без жодних коментарів з боку Немеша, пославшись на те, що «у пана Немеша наразі є більш нагальні справи. Жінка, яка підняла слухавку, повідомила, що депутат перетелефонує, коли звільниться».

«Радіо Трек» вирішило з’ясувати чи дійсно п. Немеш на стільки зайнятий. Виявилося, шо ні, однак, почувши від нас запитання про «гойдалку і гроші», він довго не міг зрозуміти про що ми говоримо, бо не читав самої публікації зі звинуваченнями. Одразу припустив, що «все це якийсь наклеп і маячня», але попросив деякий час на ознайомлення з матеріалом.

При повторній розмові Василь Немеш знову назвав матеріал провокацією і заявив, що буде судитися із виданням, яке розповсюдило неправдиву інформацію:

 

 

Вчиняється знов від "ЧаРівне" чергова провокація. Я не знаю, хто її замовляє, на кого вони працюють...То хай далі працюють. Будемо звертатися у суд на них.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень