Рівненський пивзавод виготовлятиме меблі?

Хоче купити землю

Йдеться про понад 6 соток землі на вулиці Петра Могили, 28 у Рівному, які хоче викупити пивзавод «Рівень ЛТД».

Начальник міського управління комунальною власністю Наталія Поліщук на засіданні бюджетної комісії міськради пояснила, що завод викупив тут нерухомість:

Це колишня меблева фабрика. Придбано нерухомість. І, відповідно, під нерухомістю викуповують земельну ділянку. Бо призначення – для реконструкції нежитлових приміщень під виробничу базу з виготовлення й ремонту меблів.

Бажання викупити ділянку з таким цільовим призначенням здивувало депутатів. Вони припустили, що, скоріше, за все цільове призначення змінять. І вирішили внести ділянку до переліку тих, які підлягають продажу, але ще таке ж рішення має ухвалити міськрада.

А власник пивзаводу, депутат міськради Рівного Мар’ян Года Радіо Трек пояснив, що планує приміщення меблевої фабрики виміняти на приміщення міського центру творчості учнівської молоді, що на вулиці Петра Могили, 10. Мовляв, приміщення фабрики - це гаражі і вони потрібні для розташування мотоциклів центру, картів (гоночних авто), верстатів. Натомість у приміщенні центру творчості Мар'ян Года хоче розташувати музей пивоваріння. Чому саме тут - пояснив:

Це - історичний для Рівного будинок. Його першим господарем був власник пивзаводу на початку XX століття Гершко Пісюк. І мені цікаво цей будинок відновити - зберегти його для Рівного. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень