Рівненський політик Юрій Вознюк - як «золота рибка» у Верховній Раді

Хто є хто на Рівненщині

У Рівному нардепа Юрія Вознюка пов’язують із будівельною фірмою «Екорембуд». А ще Вознюка знають, як затятого рибалку.

ОФІЦІЙНА БІОГРАФІЯ

Вознюк народився 31 січня 1980 року у Луцьку, а у 1983 році переїхав із батьками у Рівне. Із 1986 по 1997 рік навчався в рівненській ЗОШ № 1. Займався легкою атлетикою (метання молота), кандидат у майстри спорту. У 1997 році вступив до Міжнародного економічно-гуманітарного університету ім. С. Дем'янчука. 2002 року здобув вищу освіту за спеціальністю фінанси.

Під час навчання у вузі пішов працювати у ТзОВ фірма «Екорембуд» бухгалтером-економістом. На цьому підприємстві працював на посаді фінансового директора. Підприємство займається будівельно-монтажними роботами на промислових об'єктах. Роботу веде як в Україні, так і за її межами.

Продовжує вчитися — працює над дисертацією «Фінансування інвестиційної діяльності підприємств нафтогазової промисловості», аспірант Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана.

За результатами виборів депутатів до Верховної Ради АРК, обласних, районних, міських, районних у містах, селищних, сільських рад 31 жовтня 2010 року пройшов до Рівненської міської ради у багатомандатному виборчому окрузі за списком політичної партії «Фронт Змін». Очолював комісію з питань економіки, підприємництва та залучення інвестицій, був головою фракції «Фронт змін» у Рівненській міській раді.

На парламентських виборах у 2012 році балотувався по одномандатному виборчому округу № 153 (Рівненський, Гощанський, Корецький, Острозький райони, м. Острог та частина м. Рівного) від Об'єднаної опозиції «Батьківщина». За результатами голосування отримав перемогу набравши 48,32% голосів виборців.

РОБОТА У РАДІ

На позачергових парламентських виборах 2014 року Юрій Вознюк був обраний народним депутатом VIII скликання. Нині нардеп продовжує роботу в комітеті податкової та митної політики, є заступником голови цього комітету.

Між тим, нещодавно Вознюк ініціював зміни до ЗУ «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» щодо надання пільг без урахування середньомісячного сукупного доходу сім'ї.

Свого часу Вознюк ініціював законопроекти, пов’язані із  незаконним видобутком бурштину.

Також Вознюк активно виступав з приводу змін у Митному кодексі України,  а саме щодо врегулювання транзиту та тимчасового ввезення транспортних засобів особистого користування. Повний список законотворчих ініціатив нардепа- мажоритарника можна побачити на офіційному сайті ВРУ.

СТАТКИ

У декларації Юрій Вознюк вказав усіх своїх дітей: Владислава, Майю, Андрія – від першого шлюбу та Емілію – від другого. Дружина Зоряна працює, а не сидить у декреті. У декларації не згадується виплата по догляду за дитиною до 3-ох років, зате є зарплатня Зоряни.

У власності Юрія Вознюка є дві земельні ділянки у селі Соснове Березнівського району Рівненщини: 1292 кв.м та 1500 кв.м. Ще одну ділянку площею 957 кв.м у Рівному нардеп орендує в Управління капітального будівництва Рівненської міської ради.

Також Вознюк є співвласником (1/3) квартири площею 76 кв.м і орендарем будинку площею 231,6 кв.м у Рівному. Останній значиться як об’єкт незавершеного будівництва.

Зоряна Вознюк нерухомості нібито не має.

З фінансових зобов’язань Юрій Вознюк має страхові виплати у розмірі 33658 грн. Вони виникли у березні 2016 року, але нардеп їх задекларував.

З видатків нардеп вказав придбання майже мільйонної «Шкоди» і виплату з оренди землі – 11 326 грн.

Ні особливо цінних коштовностей, ні авторських прав, ні цінних паперів та подібного нардеп Юрій Вознюк не задекларував. Готівкою сім`я Вознюків зберігає 150 тисяч доларів, у банку 51 тисячу гривень.

Вже незабаром зможемо ознайомитись із електронною декларацією Вознюка за 2016 рік. Як відомо, усі народні обранці повинні оприлюднити свої статки до 1 квітня 2017 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень