Рівненський депутат оголосив конкурс малюнків

Він починається вже сьогодні і триватиме майже до кінця року

Депутат міськради Рівного Святослав Євтушенко оголосив про початок конкурсу «Рівне – місто нашої мрії». Це конкурс малюнків, в якому можуть взяти учать рівненські школярі. Все, що потрібно – намалювати місто таким, яким вони його уявляють.

За словами оганізатора, конкурс малюнків орієнтований на учнів різного віку.

Проводиться він з просвітницькою метою, аби активізувати школярів і привернути їх увагу до суспільних проблем міста. Адже саме в шкільному віці діти починають замислюватися про подальші плани на життя і в них формується власне бачення того, яким має бути місто, в якому проживають. Тому важливо донести до дітей, що саме від них залежить, яким буде Рівне і що вони — майбутнє нашого міста. Так, своє бачення майбутнього міста школярі можуть виразити у малюнках. Автори ж найкращих робіт отримають подарунки, - каже Святослав Євтушенко.

Триватиме конкурс з 1 жовтня до 29 грудня цього року. У цей період учні кожного класу можуть приносити малюнки своїм класним керівникам. Далі роботи будуть передані організатору конкурсу, а напередодні новорічних свят — визначаться переможці, які й отримають подарунки. Також у кожній школі планується організація виставки робіт учасників конкурсу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень