Рівненський чиновник, який п'яний потрапив у ДТП, не прийшов на суд і не бере слухавку

До суду приїхав інший учасник аварії та розказав цікаві деталі

Суд щодо резонансної ДТП із начальником відділу Антимонопольного комітету в Рівному Віктором Данилюком перенесли. Засідання призначили на сьогодні на 9-ту годину, втім, Данилюк напередодні надіслав клопотання про перенесення розгляду справи, адже він не знайшов адвоката.

Нагадаємо, Віктор Данилюк 11 жовтня зіткнувся на БМВ в районі автовокзалу з «Лесксусом», в якому їхали кияни - чоловік із жінкою та двоє дітей. Детальніше про ті події розкаже учасник ДТП, водій «Лексуса» Іван Багрич:

Я вийшов і запитав, що як так сталося. Я їхав справа, я для нього - перешкода справа, але він не зупинився, зате почав неадекватно реагувати, кричати тощо. Я викликав поліцейських, і вже в їхній присутності він казав, що має високу посаду та погрожував знайти мене. Також обіцяв поліцейським спалити протокол. Від нього було чути запах алкоголю та й сам він поводився, як п’яний.

Іван Багрич і суддя Сергій Наумов

В кабінеті судді Іван Багрич попросив телефоном повідомити відповідача про дату засідання, але на мобільний та робочий телефони Данилюку додзвонитися не вдалося. Сам потерпілий розповідає про дивні обставини, які пов’язує зі справою про ДТП.

Зокрема сьогодні дорогою в Рівне п. Івана зупинили на посту поліції, де виявилося, що номер його «Лексуса» числиться як той, який утік з місця ДТП.

Крім того, позивач розповідає, що відео з камер поліцейських не долучили до справи як докази. Тому він проситиме відзняті матеріали в поліцейських. Судове засідання перенесли на 17 листопада, на 10-ту годину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: ДТПсуд
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень