Рівненський авіаклуб відкриває сезон стрибків із парашутом

Цими вихідними напередодні Міжнародного жіночого дня Рівненський авіаклуб відкриває сезон стрибків із парашутом.

Стрибки триватимуть два дні - 7 та 8 березня, і будуть продовжуватися щовихідних.

Для того, аби долучитись до екстремальних стрибків, необхідно мати хороше здоров’я - без проблем із серцем та артеріальним тиском, говорить спортсмен планерного і парашутного спорту Ольга Корсюк.

- Будемо літати, будемо стрибати. Будуть польоти на планері і на літаку. Медогляд проходиться у нас на місці. Для цього треба мати просто нормальне здоров'я, тобто фактично всі люди можуть стрибати, окрім людей, у яких великі проблеми з тиском, окрім людей з проблемами серця. Лікар наш міряє тиск, слухає серце, дивиться, розмовляє, допускає до стрибків. Інструктаж проводиться на місці за кілька годин.

Стрибати з парашутом можна як самостійно, так і в тандемі з інструктором. Усіх охочих взяти участь у відкритті нового сезону стрибків чекають 7 березня у Рівненському авіаційно-спортивному клубі. Звертайтеся у приміщення мототреку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень