Рівненський аеропорт відправив перший рейс до Анталії

Відбулося урочисте відкриття

Сьогодні з Рівненського аеропорту відправився перший у 2017 році чартерний рейс до Анталії

Перельоти на Туреччину здійснюватимуться раз на тиждень, щоп’ятниці. Квитки можна бронювати вже у будь-якій туристичній компанії Рівного.

На урочисте відкриття чартерної програми «Рівне-Анталія-Рівне» завітали представники туроператорів Рівненщини, влада та журналісти. 

Так, для того, аби вже в найближчому часі з рівненського аеропорту почали відправлятися регулярні авіарейси, дирекцією рівненського аеропорту налагоджена тісна співпраця з летовищами Варшави та Любліна. Для запуску регулярних рейсів активно тривають перемовини з такими перевізниками, як BRAWO, Лот, Рафавіа та МАУ.

Вже на наступному тижні на рівненському летовищі розпочнуться роботи по розширенню руліжної доріжки, повідомив голова ОДА Олексій Муляренко. Наразі вже завершено усі підготовчі процеси і компанія-переможець тендеру готова до виконання цих робіт.

Нагадаємо, рік тому, вперше за останні 10 років, з Рівненського аеропорту відправився регулярний чартерний рейс до Анталії.

Повернення в область чартерних авіарейсів стало можливим завдяки співпраці обласної влади, туристичних та авіакомпаній.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень