«Рівненський аеропорт може зацікавити іноземних інвесторів», - представник американсько-інвестиційного фонду

Рівненщина розвиває міжнародну співпрацю

Реалізація інфраструктурних проектів, розвиток туризму, «зелений бізнес», переробка сільськогосподарської продукції. У таких напрямках можлива співпраця між Рівненщиною та Сербією.

У цьому переконані представники Українсько-сербської ділової палати, які зустрілися із заступником голови Рівненської ОДА Ігорем Тимошенком, керівництвом обласної ради та фахівцями Рівненської торгово-промислової палати, аби налагодити ділові контакти.

Серед найбільших інфраструктурних ініціатив, що реалізуються в області, - це дорожні проекти, модернізація очисних споруд на Рівнеоблводоканалі, а також Міжнародний аеропорт «Рівне». Адже летовище може ефективно використовуватися під час налагодження співпраці між областю та Сербією в плані логістики, - зазначив Ігор Тимошенко під час презентації економічного та туристичного потенціалу Рівненщини.

За словами члена ради директорів Українсько-сербської ділової палати, представника американсько-інвестиційного фонду Бравка Станковича, аеропорт справді може зацікавити іноземних інвесторів. Тому він обов’язково презентує цей бізнес-проект у своєму фонді, який працює з багатьма країнами світу. А це в свою чергу може стати причиною того, що іноземні інвестори зацікавляться у вкладенні грошей у розвиток летовища. А ще це дозволить допомогти знайти ділових партнерів за кордоном.  

Ще одну перспективу співпраці іноземці бачать у розвитку «зеленого бізнесу». Так, член ради директорів Українсько-сербської ділової палати, сербський підприємець Бранислав Богоєвич презентував свою кампанію, яка спеціалізується на виробництві біогазу та енергії з органічної сировини та відходів, які вони закуповують на олійних заводах.

На переконання Ігоря Тимошенка, співробітництво у цьому напрямку цілком реальне. Адже продукцію для сербської кампанії можуть постачати аналогічні підприємства Рівненщини. Позаяк область є аграрною, і серед інших сільськогосподарських культур вирощує соняшник.

Ще одним пріоритетом у співпраці Рівненщини та Сербії можуть стати культура та туризм. Регіони є взаємоцікаві не тільки в плані подорожей, а й в обміні досвідом у різних культурних та наукових галузях.

Наша область завжди готова та відкрита до співпраці з іншими країнами. Тож усі бізнес-ідеї та проекти будуть опрацьовані двома сторонами задля їх подальшої реалізації. В перспективі маємо надію на те, що справді Рівненщина та Сербія стануть діловими партнерами у різних галузях, - резюмував Ігор Тимошенко.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень