Рівненським спідвеїстам на Мототреці псують майно

Зокрема, такою інформацією поділився керівник «Клубу Вболівальників Рівненського Спідвею» Сергій Головня

Він розповідає, що на минулих змаганнях на Мототтреці, коли збірна України змагалася зі збірною Європи, не працював зелений світлофор. Як виявилося, хтось перерізав кабелі живлення. Також на  цих змаганнях перед початком вийшла з ладу стартова машинка. Щоправда, її судді встигли поремонтувати.

А вже минулого тижня після підписання договору про оренду Мототреку на 2 жовтня, вночі «доброзичливці» попсували проводку та повиривали розетки. В зв’язку з цим кілька днів була змушена працювати ціла група електриків, аби відремонтувати все до гонки.

Як розповідає Сергій Головня, після змагань спідвеїсти звертатимуться з цією проблемою до поліції. Далі пряма мова:

Після змагань вийдемо на патрульну поліцію, яка, сподіваємося, піде нам на зустріч і буде хоч іноді заїжджати на Мототрек в темну пору доби. Тому що там, на одній стороні Мототреку, там де поливалки та трактори заїжджають, там взагалі світла немає і буває вночі небезпечно.

Втім, хто це робить і з якою метою – спідвеїстам невідомо. Нагадаємо, завтра, 2 жовтня на рівненському мототреці відбудеться Міжнародний Турнір зі спідвею серед пар на "ПРИЗ ЗАКРИТТЯ СЕЗОНУ".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень