Рівненським призерам-паралімпійцям з міського бюджету виділять чверть мільйона гривень (ФОТО)

Рівненським паралімпійцям з міського бюджету виділять 241 тисячу гривень. Про це сьогодні повідомили на зустрічі зі спортсменами. Зуважимо, що кожному з них, з вирахуванням ПДВ, на «на руки» перепаде близько 30 тисяч гривень.

Срібна паралімпійська чемпіонка з дзюдо Ірина Гусєва каже, що гроші, які обіцяла держава, а саме 40 тисяч доларів за золото, 26 за срібло та 18 за бронзу, виплатили коли спортсмени ще були у Бразилії. Про змагання далі у прямій мові:

Я в фіналі боролася зі спортсменкою з Куби. Вона титулована, Паралімпійська чемпіонка Лондона. Я дуже була розчарована, що поступилася їй, тому що в фіналі в Штатах (США - ред), на Чемпіонаті Світу, я отримала перемогу і трошки вийшла на фінал...Недооцінила свою суперниці і переоцінила свої можливості.

Ірина Гусєва каже, що у Бразилії дуже привітно зустрічали українських спортсменів. Учасники інших країн зустрічали їх вигуками «Слава Україні» та пропонували обмінятися національною атрибутикою.

Зауважимо, що до Рівного наші спортсмени привезли 6 Олімпійських нагород. 3 з них срібні та 3 бронзові.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень