Рівненським олімпійцям подарують квартири

Рівненська область за 9 місцяів поточного року перевиконала бюджет на 3% , тобто на 9 мільйонів від запланованих показників.

Однак попри такі цифри, згідно бюджетного кодексу України, вносити зміни в частині спрямування цього додаткового ресурсу не можна.  Та депутати вирішили направити їх на допомогу спортсменам, які брали участь в Олімпіаді та Паралімпіаді від Рівненщини. І знайшли механізм як це зробити. Детальніше про це розповідає начальник управління фінансів та бюджету рівненської Лідія Біляк:

Було вивчено стан використання коштів уже затверджених для головних розпорядників коштів обласного бюджету, винайдено очікувану економію до кінця року, в результаті різних проведених заходів ефективного використання, в сумі 2,7 млн. гривень, які пропонується спрямувати на додаткові видатки.

Варто зауважити, що цими коштами планують виплатити одноразові грошові допомоги паралімпійцям та їх тренерам, придбати квартиру призеру Оліймпійських ігор цього року, Ользі Земляк та срібному призеру чемпіонату Європи з легкої атлетики. Також, планують подарувати квартиру й срібному призеру 15-х Олімпійських ігор Олександру Назаренку.

Також додатково виділяють на охорону здоров`я, збільшення видатків на харчування обласного центру психологічної реабілітації, на реалізацію профілактики правопорушень та інше.

Чи виділять зазначені кошти на вищевказані потреби, остаточно вирішать депутати обласної ради на найближчій сесії, яка відбудеться 4 листопада.      

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень